ΑρχικήΠολιτικήΜαρινάκης: «Ψάχνουμε να βρούμε μία σοβαρή αντιπολίτευση»

Μαρινάκης: «Ψάχνουμε να βρούμε μία σοβαρή αντιπολίτευση»

«Δεν εκπλήσσει κανέναν αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι λυπηρό για τον τόπο το ότι δεν μπορεί να έχει μία αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν θα μπορούσα να μην πω τη φράση “ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί”» σχολίασε πάντως ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέκρινε και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, που δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τον νόμο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, καθώς διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο πράττεται από την κυβέρνηση.

«Ο κ. Ανδρουλάκης είχε δύο επιλογές: ή να μιλήσει με την κοινωνία ή να συμπεριφερθεί ως γραμματέας νεολαίας σε κεντροαριστερή παράταξη της δεκαετίας του 1980- 90. Προφασίστηκε δικαιολογίες, η ρητορική του μας θυμίζει ρητορική αμφιθεάτρου προηγούμενων δεκαετιών. Σίγουρα είναι καλύτερα από τα συνθήματα του παρελθόντος», είπε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο δίνει 1 δισεκατομμύριο στα δημόσια πανεπιστήμια. Επίσης ανέφερε ότι όσα επικαλείται ο κ. Ανδρουλάκης προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και ασκεί στείρα αντιπολίτευση.