Μαύρος -MRB για Κασσελάκη: «Περιμένω μεγάλες ανατροπές στον ΣΥΡΙΖΑ- Το ΠΑΣΟΚ είναι σε κατάσταση σιγής»

28 mins read

Ο Δημήτρης Μαύρος διευθύνων σύμβουλος της MRB, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε μεταξύ άλλων για ένα sms που έλαβε κι έγραφε: “Όταν το έργο δεν πάει καλά, δεν αλλάζεις κοινό, αλλάζεις το έργο”. 

“Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό το οποίο έγινε είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το έργο δεν πήγαινε καλά. Άρα έπρεπε αντί να αλλάξουμε τους ψηφοφόρους, να αλλάξουμε το έργο. Και το άλλαξαν το έργο”, τόνισε ο κ. Μαύρος, μιλώντας στο ΕΡΤNEWS.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν άλλαξε το έργο ή ο πρωταγωνιστής ο κ. Μαύρος απάντησε: “Εσείς πιστεύετε με την εντύπωση που έχει δοθεί από τον κύριο Κασσελάκη ότι η επόμενη μέρα θα είναι να κάτσουμε κάτω να δούμε τα προγραμματάκια τα οποία είχαν φτιαχτεί μέχρι τώρα, τα οποία πήγαιναν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ περιμένω ότι θα γίνουν μεγάλες ανατροπές και αυτές τις μεγάλες ανατροπές τις έχουν νιώσει κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και αισθάνονται απειλή θέλετε, ανάγκη άμυνας θέλετε και που μας κάνουν εμάς απ’ έξω να λέμε “μήπως διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;”. Η αίσθησή μου είναι ότι δε θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει γιατί θα τους ενώσει η ελπίδα μιας νίκης. Διότι ένας από τους ισχυρότερους λόγους που επελέγη ο κ. Κασσελάκης ήταν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα από  τους άλλους τον κύριο Μητσοτάκη”.

“Ξέρετε, όταν πάει κανείς σε ένα ινστιτούτο για να φτιάξει λίγο την υγεία του και την εμφάνισή του, ένα από τα στάδια που περνάει είναι η απολέπιση. Άρα λοιπόν καταλαβαίνετε ότι κάποια άτομα αν δεν αντέξουν να παρακολουθήσουν έστω παθητικά σε πρώτη φάση μέχρι να ελεγχθεί τι γίνεται, τις ανατροπές αυτές, τις οποίες διαισθάνομαι ότι θα κάνει ο κύριος Κασελάκης, ε, θα γίνει απολέπιση” είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Μαύρος.

“Εγώ έτσι πιστεύω ή έτσι θέλω να πιστεύω διότι μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που έχει ανάγκη, πέρα από την ισχυρή οικονομία που τα καταφέρνει, είναι το να δημιουργήσει συνθήκες οι οποίες θα την πάνε πιο εκεί, να αποκτήσει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία δεν έχει. Βλέπετε ότι και το ΠΑΣΟΚ από την άλλη μεριά είναι σε κατάσταση σιγής. Για πόσο καιρό θα είναι έτσι; Τι περιμένουμε;”.

Στο ερώτημα ποιο είναι το γήπεδο στο οποίο καλείται να παίξει μπάλα ο κ. Κασσελάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB απάντησε: “Παραδοσιακά ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί έννοιες όταν θέλει να επικοινωνήσει με τον κόσμο, όπως είναι η δημοκρατία, η συμπεριληπτικότητα, η διαφάνεια κλπ. Με τη διαφορά ότι σε αυτό το κομμάτι έχει αρχίσει και παρεισφρέει και η Νέα Δημοκρατία με τον κύριο Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί γιατί αισθάνεται ότι είναι εκτός γηπέδου να μιλήσει για οικονομία και στην όποια οικονομία ο κύριος Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος και μάλιστα στη δική σας εκπομπή είχα πει ότι εξ αυτού είναι και άτρωτος”.

Αυτό το πράγμα λοιπόν λέει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπει στη διαδικασία να παίξει σοβαρά στο κομμάτι που λέγεται οικονομίαδεν πρόκειται να κάνει τίποτα όση δημοκρατία και να βγάλει[…] Το πεδίο δράσης πρώτον, σαν πλαίσιο είναι να βρει τα πατήματά του και τις θέσεις του ο κύριος Κασσελάκης σε θέματα οικονομίας. Εκεί λοιπόν μέσα στα οποία είναι και η ακρίβεια και το πώς θα αντιμετωπιστούν επενδύσεις κλπ. εγώ δεν περιμένω αποφάσεις με το υποδεκάμετρο επί της λεπτομέρειας. Περιμένω τελείως διαφορετικά πράγματα δηλαδή κάτι το οποίο να μας παραξενέψει ακόμα και να μας φοβίσει, όταν θα ειπωθεί. Γι’ αυτό και πολλοί λένε και το ακούω από χθες μέχρι σήμερα ότι ενδέχεται ο κ. Κασσελάκης να εξελιχθεί σε βάθος χρόνου επειδή δεν έχει πολιτικές θέσεις ή έτσι λέμε εμείς ακόμα και σε Βαρουφάκη, πράγμα το οποίο εγώ δεν το πιστεύω, δεν το δέχομαι, δεν φαίνεται, είναι πιο δομημένος γιατί έχει ζήσει στην Αμερική”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα άτομο πολύ δομημένο, πολύ μελετηρό, πολύ μεθοδικό. Έχει γνώσεις από πολύ μικρός διότι εκεί που έπαιζε με τα παιχνίδια του είχε μια οικογένεια από πίσω η οποία μιλούσε για όλα αυτά που απασχολούν τη χώρα με αποτέλεσμα να μην είναι απλή περίπτωση ενός πολιτικού ο οποίος μοιάζει μοντέρνος. Έχει δομές από πίσω και βεβαίως ταυτοχρόνως απέκτησε ή είχε ή ήξερε ότι πρέπει να αναπτύξει την ικανότητα του επικοινωνείν και το κατάφερε”, σημείωσε ο κ. Μαύρος για το κατά πόσο ο κ. Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα