Με 6.245 υπογραφές η υποψηφιότητα Γερουλάνου- Το μήνυμά του

6 mins read

Συνολικά 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και «θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας» κατέθεσε την Πέμπτη στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ) ο εκ των υποψηφίων Παύλος Γερουλάνος.

Όπως αναφέρει «Φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ), 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας.

Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι».

Facebook Comments