ΜέΡΑ25: Η άρνηση της Μάγδας Φύσσα επιβεβαιώνει ότι ήταν η καλύτερη επιλογή

8 mins read

Το Γραφείο Τύπου του ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση, μετά την απόρριψη της πρότασης του κόμματος από την Μάγδα Φύσσα για την υποψηφιότητα της για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναφέροντας ότι «τους τιμά ότι η Μάγδα Φύσσα θεωρεί την αντιφασιστική πρότασή τους τιμητική».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Το ΜέΡΑ25», όπως είπε ο Γραμματέας μας, κρίνει ότι «δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα εναντίον της μισαλλοδοξίας, της διχόνοιας και του αυταρχισμού από τη Μάγδα Φύσσα». Βέβαια, όπως ακόμα δήλωσε, «το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να προωθήσει την υποψηφιότητά της» – και γι αυτό πρότεινε σε βουλευτές άλλων κομμάτων να την υποστηρίξουν ώστε «να δοθεί ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού».

Το ότι η Μάγδα Φύσσα θεώρησε την πρότασή μας τιμητική, και μας ευχαρίστησε για αυτήν, μας τιμά. Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, δεν μας εξέπληξε η αντίδραση εκείνων που επιλέγουν πρόσωπα συστημικά με στόχο να ακυρώσουν το κάλεσμα για ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης ακροδεξιάς, το κάλεσμα που συμβολίζει η θέση του ΜέΡΑ25.

Facebook Comments