ΑρχικήΠολιτικήΜουρούτης σε Φαραντούρη: «Ασφαλώς και τρώγεται η αναβάθμιση της Standard and Poor’s»

Μουρούτης σε Φαραντούρη: «Ασφαλώς και τρώγεται η αναβάθμιση της Standard and Poor’s»

Απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φαραντούρη σχετικά με την αναβάθμιση της χώρας μας από τον οίκο αξιολόγησης Standard and Poor’s, έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης.

Ο κύριος Φαραντούρης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι «το “ΒΒΒ-” όχι μόνο δεν τρώγεται αλλά βρισκόμαστε και σε παρατεταμένη 4ετή περίοδο νηστείας για τα ελληνικά νοικοκυριά», με τον Γιώργο Μουρούτη να απαντά σήμερα ότι «κάνει λάθος» ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

«Άκουγα τον κύριο Φαραντούρη. Δηλαδή δεν είναι καλό να αναβαθμιστεί η χώρα; Κάνει λάθος ο κύριος Φαραντούρης. Τρώγεται. Όταν μας υποβάθμισε επί εποχή ΣΥΡΙΖΑ και η Moody’s και η Standard and Poor’s και όλοι οι οίκοι, έκλεισαν οι τράπεζες και δεν τρωγόταν. 60 ευρώ μπορούσε να βγάλει ο πολίτης από τις τράπεζες. Ασφαλώς και τρώγεται η αναβάθμιση και ασφαλώς επειδή μας υποβάθμισαν τότε οι ξένοι οίκοι, η ελληνική οικονομία μπήκε σε υποθήκη. Ασφαλώς και τρώγεται, αλλά δεν τρώγεται στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ και του λαϊκισμού», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Μουρούτης.

H δήλωση του Νίκου Φαραντούρη