Μπακογιάννη για συζυγοκτόνο: «Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα»

7 mins read

H βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες στα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι» ανάφερε μιλώντας στο Mega η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη στο θέμα των ποινών, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: «Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα».

«Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Facebook Comments