ΑρχικήΠολιτικήΜπακογιάννη: «Εύχομαι να μάθει ο κ. Κασσελάκης τι σημαίνει υφαλοκρηπίδα»

Μπακογιάννη: «Εύχομαι να μάθει ο κ. Κασσελάκης τι σημαίνει υφαλοκρηπίδα»

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε «πυρά» κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς έχουμε αποδείξει πως ξέρουμε να υπερασπιστούμε τα εθνικά συμφέροντα και πότε θα πούμε το μεγάλο ”όχι”.

Και το είπαμε, όχι εντός της χώρας, εκτός της χώρας. Ο λαϊκισμός πουλάει, και είναι εύκολος όχι μόνο στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στον κόσμο. Θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και χρήσιμοι για τα εθνικά συμφέροντα».

«Άκουσα και την άλλη βαρύγδουπη δήλωση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μας είπε να φέρουμε αύριο το πρωί τα τρία μνημόνια. Κασσελάκης και εξωτερική πολιτική είναι έννοιες μέχρι στιγμής ασύμβατες. Εύχομαι να μάθει ”τι εστί υφαλοκρηπίς”, έχει ακόμα χρόνο», είπε με δηκτικό τρόπο.

«Ο κ. Γεραπετρίτης έχει πει ότι τα μνημόνια πρέπει να ψηφιστούν, αλλά αν το κάνουμε τώρα, θα δείξουμε περίπου ότι κάτι φοβόμαστε, δεύτερον ότι ετεροπροσδιοριζόμαστε και να μας κάνει τη χάρη ο κ. Κασσελάκης να κάνουμε την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος και όχι μια ετεροπροσδιορισμένη εξωτερική πολιτική. Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες», είπε.