ΑρχικήΠολιτικήΜπακογιάννη για Σαμαρά: «Όλο λόγια, καμία πράξη – Δεν απειλείται η ΝΔ,...

Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Όλο λόγια, καμία πράξη – Δεν απειλείται η ΝΔ, αν κάνει νέο κόμμα»

Με σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη παρέμβασή του στο Πολεμικό Μουσείο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (17/6), η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός σχολίασε με ειρωνική διάθεση:

«Θέλετε να στενοχωρηθώ πολύ για αυτό; Ε, δεν θα στενοχωρηθώ».

Όπως τόνισε, ο Αντώνης Σαμαράς έχει συνηθίσει να εκφράζει δημόσια τις απόψεις του χωρίς να προχωρά σε πράξεις.

«Τα λέει εδώ και χρόνια, τα λέει και τώρα. Όμως όταν φτάνει η ώρα να κάνει κάτι, δεν κάνει. Ξέρετε πώς το λένε αυτό…», ανέφερε με νόημα, υποδηλώνοντας πως οι παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού δεν έχουν αντίκρισμα.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέο κόμμα από τον κ. Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε καθησυχαστική για τη Νέα Δημοκρατία:

«Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα πλήξει τη ΝΔ. Ο λαός είναι σε άλλη φάση πλέον. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ