ΑρχικήΠολιτικήΜπακογιάννη: «Ποια είναι η κ. Τζάκρη και ο κ. Ραγκούσης που θα...

Μπακογιάννη: «Ποια είναι η κ. Τζάκρη και ο κ. Ραγκούσης που θα μιλήσουν για Χούντα επειδή δεν τους αρέσει η απόφαση;»

Η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν προσκεκλημένη στο Action24 και την εκπομπή Evening Report, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Eξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ανεβάζουν τους τόνους τις τελευταίες ώρες κάνοντας λόγο για «χουντοεπιτροπή», αναφερόμενοι στην προανακριτική.

Η κ. Μπακογιάννη ερωτηθείσα για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε μέσα στην Προανακριτική ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, κάνοντας λόγο για «Χουντοεπιτροπές», αλλά και στον χαρακτηρισμό «φασίστες» που επεφύλαξε για βουλευτές της ΝΔ η Θεοδώρα Τζάκρη, απάντησε ότι  «Όσοι ξέρουν τι θα πει Χούντα και ξέρουν τι θα πει Χούντα και να χτυπάει η πόρτα και να μην είναι ο γαλατάς και ξέρουν τι σημαίνει να περνάς ανάκριση, δεν δίνουν σε κανέναν Ραγκούση το δικαίωμα να μιλάει για Χουντοεπιτροπή».

Και πρόσθεσε «Ένας τέτοιος Ραγκούσης δεν μπορεί να μιλάει για Χούντα γιατί κάποια στιγμή η Δημοκρατία δεν επιβιώνει χωρίς να την ποτίζεις».

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ διερωτήθηκε «Ποια είναι η κ. Τζάκρη και ο κ. Ραγκούσης που θα μιλήσουν για Χούντα επειδή δεν τους αρέσει η απόφαση;».

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για γενίτσαρους, αναφερόμενη σε «νεόκοπους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι γενίτσαροι. Ένας ορίτζιναλ Συριζαίος που δεν έχει ανάγκη να αποδείξει στον κ. Τσίπρα την πίστη του στην ένδοξη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τέτοιες λέξεις».

Η βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δηλώσεις Πολάκη που είπε «ας τολμήσουν να φέρουν την φρουρά να μας απομακρύνει» , με την κ. Μπακογιάννη να υποστηρίζει «Δεν θα τους έκανα την χάρη να καλέσω την φρουρά».