ΝΔ: «Η Φωτίου είπε εγκληματικό λάθος το άνοιγμα του τουρισμού – Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί;» (video)

9 mins read

Tην αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η τοποθέτηση της πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, η οποία χαρακτήρισε ως “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού.

 

Μιλώντας, μάλιστα, στο Open η κα. Φωτίου, ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση έκανε το εγκληματικό λάθος. Για να δείξει ότι έχουμε success story, ανοίγουμε τον τουρισμό και κατήργησε τις μάσκες, χωρίς να της το έχουν πει οι ειδικοί. Και το κάνει αυτό με τη μάσκα, για να μην πληρώσει τα 534 ευρώ, να ενισχύσει δηλαδή την εστίαση και τον τουρισμό…»

 

Mάλιστα όταν εκλήθη από τον Θάνο Πλεύρη να απαντήσει σχετικά με την τοποθέτησή της είπε ότι με την άποψη της συμφωνεί “όλος ο κόσμος”. 

Η ΝΔ απαντά: 

“Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με το γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού. “Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό…”, είπε συγκεκριμένα.

Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος.”

Facebook Comments