ΝΔ: Η Τζάκρη υπονομεύει τον εμβολιασμό – Τι δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλά Πολάκης

9 mins read

«Η δήλωση της κ. Τζάκρη ότι το εμβόλιο βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας, συνιστά υπονόμευση του εμβολιασμού, υπονομεύει την εμπιστοσύνη μεταξύ κοινωνίας και επιστημονικής κοινότητας και προστίθεται σε όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ. Πολάκης», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Επίσης καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα «να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του και να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψαρεύει στα θολά νερά του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Νωρίτερα, η κ. Τζάκρη μιλώντας ως εισηγήτρια του κόμματός της για το πόρισμα παραπομπής του κ. Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών υποστήριξε πως «η συγκρότηση της προανακριτικής αποτελεί έναν ιστορικό αστεϊσμό με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε να αντισταθμίσει την τραγική διαχείριση της πανδημίας. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20.000 κρούσματα σε λίγες ημέρες γιατί αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με εμβόλια. Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας – του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού. Ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό και αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους τους ταξιτζήδες τους δικηγόρους δηλαδή στο σύνολο πληθυσμού».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα