ΝΔ: «Η Γεροβασίλη βρίσκει εξαιρετική την ομιλία Μανιού, τα πράγματα σοβαρεύουν»

9 mins read

Τη στήριξη της Όλγας Γεροβασίλη στις δηλώσεις Μανιού περί “Μητσοτάκη Ιμπραήμ”, που προέτρεψε στρατιωτικούς και πολιτικούς να ανατρέψουν την κυβέρνηση, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά, η ΝΔ επισημαίνει ότι “η ομιλία του κ. Μανιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άλλη μια γραφική πινελιά σε ένα Συνέδριο που προσέφερε άφθονο υλικό στους συγγραφείς θεατρικών επιθεωρήσεων”.

Καταλήγοντας, η ΝΔ τονίζει ότι “φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ.Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ” και προσθέτει ότι “αποδείχθηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Συνέδριο.

Τι είπε η Όλγα Γεροβασίλη στον ΣΚΑΙ: 

“Η ομιλία του κ. Μανιού ήταν εξαιρετική και είναι χρήσιμο για όλους να την παρακολουθήσουν, καθώς αναδεικνύει την ανάγκη να μελετάμε και να  γνωρίζουμε ιστορία ώστε να μπορούμε να είμαστε και σε εγρήγορση αναφορικά με το παρόν και το μέλλον.  Και το λέω αυτό γιατί με τσιτάτα και αποσπασματικές αναφορές δεν γίνεται πολιτική. Ούτε με αλαζονεία την οποία επίσης διαθέτει σε αφθονία ο κ. Μητσοτάκης”.

Facebook Comments