Νέα κόντρα ΝΔ – ΚΙΝΑΛ για την επιλογή του Κ. Σπηλιόπουλου στον ΟΣΕ

9 mins read

Νέα κόντρα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η  επιλογή της κυβέρνησης και του υπουργείου υποδομών να προτείνει τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλο για τη θέση του  προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του κινήματος αλλαγής που εκδηλώθηκε με  αποχώρηση  από την διαδικασία έγκρισης του.

Ο  Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος που συμμετείχε στην επιτροπή ΔΕΚΟ  εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα μετέχει στη συζήτηση, χαρακτηρίζοντας την κυβερνητική επιλογή προϊόν συναλλαγής της ΝΔ με τον Τάσο Σπηλιόπουλο στις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σπηλιόπουλος είχε κατέβει ως «αντάρτης» απέναντι στην επίσημη υποψηφιότητα Κατσιφάρα με συνέπεια το ΚΙΝΑΛ να χάσει την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής απαντωντας στις καταγγελίες  του ΚΙΝΑΛ περί «συναλλαγή» ανέφερε ότι « στην Ελλάδα όταν τοποθετούνται στελέχη που ανήκουν σε ένα κόμμα υτπάρχει η κατηγορία της κομματικοποίησης, όταν επιλέγονται από  ευρύτερους χώρους καταγγέλεται συναλλαγή…» και πρόσθεσε ότι «εμεις δινουμε  και τις δύο θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου  στον κ. Κώστα Σπηλιόπουλο γιατί είμαι πεπεισμένος για την αξία και ικανότητά του.

Facebook Comments