Νέο επεισόδιο στη Βουλή: Η απάντηση του Βορίδη & η χυδαία επίθεση Ζουράρι

19 mins read

Σε φορτισμένο κλίμα συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά του Παύλου Πολάκη και μετέτρεψε σε συζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Μάκης Βορίδης θέλησε να δώσει απάντηση στις χθεσινές κατηγορίες πρωθυπουργού ότι με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του παραβιάστηκε ιδιωτικότητά του.

«Είπε ο Τσίπρας χθες ότι παραβιάζεται η ιδιωτικότητά του. Ο Σαμαράς όταν θίγεται το παιδί του δεν έχει ιδιωτικότητα; Η κυρία Μητσοτάκη όταν συκοφαντείται και λασπολογείται συστηματικά από τον πρωθυπουργό δεν έχει ιδιωτικότητα; Όταν έρχεται ο πρωθυπουργός και συκοφαντεί την κυρία Μητσοτάκη και θέτει ζητήματα για τις απολύτως προσωπικές σχέσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του την περίοδο της διάστασης τους όταν μιλά για το σπίτι του Βολταίρου που έχει αγοραστεί νομίμως και έχει ελεγχθεί και δεν έχει βρεθεί τίποτα δεν έχει ιδιωτικότητα; Όταν λέει μεσοτοιχία με το Χριστοφοράκο στην Τήνο που είναι ψέμα γιατί είναι αλλού το σπίτι του Χριστοφοράκου και αλλού του Μητσοτάκη αυτοί ιδιωτικότητα δεν έχουν;»

Μάλιστα ο κύριος Βορίδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για πολύ την υποκρισία καθώς όπως είπε αλλά δηλώνει δημοσίως κι άλλα πράττει ιδιωτικά: «Ο πρωθυπουργός δε μας έλεγε για τη σχέση που έχουμε εμείς με τους εφοπλιστές και ότι αυτός ποτέ δεν θα καταδεχόταν τέτοιου είδους σχέσεις; Και μετά παίρνεις το κότερο κάνεις διακοπές και όταν σου λένε ότι αυτό είναι αντιφατικό γιατί έχεις ψηφίσει και μια διάταξη που χαρίζεις δεκάδες εκατομμύρια στους εφοπλιστές όταν σου το λένε αυτό τότε θυμάσαι ότι έχεις ιδιωτικότητα;»

Ο κ. Βορίδης κατέληξε πως όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα του ΣυΡιζΑ θα τελειώσουν μόνο με την έκδοση δικαστικών αποφάσεων και πρόσθεσε: «Οι διακρίσεις κατέρρευσαν, ο απλοποιητικός τρόπος κατέρρευσε και τώρα πια δεν έχετε καινούρια κόλπα, τώρα έρχονται οι εκλογές. Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε».

Νωρίτερα, σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε εξαπολύσει ο Κώστας Ζουράρις, οποίος κάλεσε τον αρχηγό της νέας Δημοκρατίας να πέσει στα πόδια του και να του ζητήσει συγνώμη.

«Δεν έχω μάθει να μου ζητήσει συγνώμη, ακόμη όταν μου είπε με τα ετοιμόρροπα ελληνικά του και ενδεχομένως να μην είχε συνείδηση του τι έλεγε ότι εγώ είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας. Αρχηγέτα της δεξιάς σε απλά ελληνικά το βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας σημαίνει ότι τα έχω πιάσει. Να μου φέρει τις εξωχώριες εταιρείες που μου έχουν δώσει 800 χιλιάρικα, το διαμέρισμα μου στο Παρίσι δίπλα από τον Βολταίρο. Να μου φέρει τον Γεωργιάδη που είναι παιδοτρίβης με την μαγκούρα και τον άλλον Γεωργιάδη που βιάζει τα παιδιά και μετά να έρθει ταπεινωμένος στα πόδια μου ο αρχηγός σας και να μου πει Ζουράρι ήμαρτον και εγώ πλέον θα του δώσω την συγχωρητική μου ευχή».

Facebook Comments