ΑρχικήΠολιτικήΟ διοικητής του νοσοκομείου Χανίων απαγόρευσε συνάντηση του Πολάκη στο αμφιθέατρο

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων απαγόρευσε συνάντηση του Πολάκη στο αμφιθέατρο

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Για σήμερα Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση σε ειδική αίθουσα, καθώς ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Σε δηλώσεις του αργότερα, ο Παύλος Πολακης, επιτέθηκε στον διοικητή, χαρακτηριζοντας την πράξη αυτή ως φασιστικού χαρακτήρα, καθώς, όπως είπε, ο διοικητής του νοσοκομείου, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. «Είναι φασιστική η απόφασή του να μην μας παραχωρήσει αίθουσα». Δήλωσε ακόμα, ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Δεν είναι γιατί θέλει να προφυλάξει κανέναν, είναι άλλη μια αντίληψη του πώς θέλουν να εργαλειοποιήσουν την πανδημία για να χτυπήσουν τα οποιαδήποτε δημοκρατικά δικαιώματα. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα και κανένας Λουδοβίκος δεν είναι αιώνιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατέληξε δε σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την πανδημία για να επαναφέρει τους ιδιώτες στα νοσοκομεία. Ξαναβάζουν τους εργολάβους – τρωκτικά στα εργαστήρια, την καθαριότητα, ακόμα και στο ΕΚΑΒ. Οι 9.000 από τους 13.700 νεκρούς της πανδημίας πέθαναν εκτός ΜΕΘ γιατί δεν υπήρχαν θέσεις. Βάλανε δύο αναπνευστήρες και δύο μόνιτορ και το βάφτισαν ΜΕΘ. Μέχρι και η Γιάννα Αγγελοπούλου τους είπε ότι τους έδωσε 18 κρεβάτια και δεν έχουν λειτουργήσει».

Πηγή: zarpanews.gr