Ο κ. Μεϊμαράκης διαφωνεί με τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του Μαργαρίτη Σχοινά

6 mins read

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξέφρασε την διαφωνία του με τον τίτλο του χαρτοφυλακίου που πήρε ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στο θέμα  λέγοντας ότι ελπίζει ότι η Πρόεδρος της Κομισιόν θα τον αλλάξει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε «Αυτή την εβδομάδα θα συγκληθεί στο Στρασβούργο η ολομέλεια της Επιτροπής. Νομίζω ότι ο τίτλος που έχει δοθεί στο χαρτοφυλάκιο του κ. Μαργαρίτη Σχοινά είναι πράγματι ασαφής. Θεωρώ ότι η κ. Φον ντερ Λάιεν θα τον αλλάξει. Αδικεί τον κ. Σχοινά αυτή η συζήτηση. Γιατί η κριτική που γίνεται είναι για τον τίτλο, ενώ τον κ. Σχοινά τον έχουν υποδεχτεί όλοι και γνωρίζουν τις δυνατότητές του».

Ακόμη, ανάφερε ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για την προπαρασκευή του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, στα τέλη Νοεμβρίου υπογραμμίζοντας ότι  «Πιστεύουμε στην προοπτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στηρίζουμε τη νέα γενιά».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα