Στ. Θεοδωράκης: "Ο κόσμος περιμένει απαντήσεις για το δάνειο Πολάκη"

9 mins read

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε ξανά το δάνειο 100.000 ευρώ που έλαβε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank λέγοντας ότι “Είμαστε σε μία περιοδο που οι τραπεζες κάνουν κυρίως κατασχέσεις και ξαφνικά βρίσκεται ένας υπουργός με δάνειο 100.000 ευρώ”.
“Ο κόσμος περιμένει απάντηση από την τράπεζα για τους όρους του δανείου και αν αυτό γίνεται για οποιονδήποτε το ζητάει”, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό και την ένταξη Τόλκα -Μωραΐτη στην κυβέρνηση, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι “υπάρχει ρεύμα εντός του ΚΙΝΑΛ υπέρ του κ. Τσίπρα” και πως “οι μεταγραφές βουλευτών είναι ντροπή για την δημοκρατία. Αλλά ας μην γκρινιάζει τώρα το ΚΙΝ.ΑΛ. Η κ.Γεννηματά πήρε βουλευτές από το Ποτάμι, το ίδιο και ο κ.Μητσοτάκης. Όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο κόλπο, ανάλογα με το πως τους συμφέρει”.
Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναρωτήθηκε ότι αν “αυτοί που λένε ότι όσοι είπαμε ΝΑΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών πιεστήκαμε από τους Αμερικανούς, να απαντήσουν στο εξής: Όσοι, λοιπόν, είπαν ΟΧΙ πιέστηκαν από τους Ρώσους;” και επίσης σχολίασε δηκτικά το γεγονός ότι τα στελέχη της ΝΔ δεν έχουν κοινή γραμμή στο πώς θα αναφέρονται στη γειτονική χώρα.
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στην Αθηναϊδα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου του Ποταμιού.

Facebook Comments