«Ο Κουφοντίνας είναι καταδικασμένος δολοφόνος» – Η απάντηση της ΝΔ για τα χαρτιά στα γραφεία της

10 mins read

To Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την συγκέντρωση υπέρ του Δ.Κουφοντίνα που έγινε νωρίτερα έξω από τα γραφεία της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Προς την ομάδα φωνακλάδων που πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για να ρυπάνουν το δρόμο με τα χαρτιά τους και να πουν τα χυδαία τους συνθήματα, τους ενημερώνουμε: 
• Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος. 
• Το χαρτάκι που πέταξαν το οποίο λέει «καμία δήλωση μετάνοιας» απλώς δηλώνει πως συμφωνούν με τις πράξεις του.
• Όσο για το σλόγκαν πως «το κράτος δολοφονεί» θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως ο Κουφοντίνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει. 
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κράτους Δικαίου και υποστηρικτών αμετανόητων δολοφόνων.»
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα έξω από τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο – 90 προσαγωγές
Περισσότερα από 100 άτομα εγκλωβίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις στον σταθμό του ηλεκτρικού «Μοσχάτο», ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, αυτά τα 100 άτομα αρνούνταν να προσαχθούν και ζητούσαν να έρθει συρμός για να επιβιβαστούν όλοι και να αποχωρήσουν.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις  προχώρησαν σε 90 περίπου προσαγωγές.
Σημειώνεται ότι στα γραφεία της Ν.Δ., τα περίπου 100 άτομα σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας και πολυισοβίτη Δ. Κουφοντίνα.

Facebook Comments