Ο Πλεύρης αδειάζει Τσίπρα: «Ψέματα ότι δεν λειτουργούν ΜΕΘ στο Παπανικολάου»

9 mins read

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με παρέμβασή του στη Βουλή, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την δήλωσή του ότι «τα 18 κρεβάτια ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου δεν λειτουργούν».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι πρωτόγνωρο το ότι ο κ. Τσίπρας άλλο νοσοκομείο επισκέφθηκε (το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη) και σε άλλο αναφέρθηκε στην ανάρτηση (στο Παπανικολάου) λέγοντας ότι επιλέγει να επισκέπτεται νοσοκομεία έπειτα από εφημερία, με τις μονάδες και το προσωπικό να είναι καταπονημένα.

«Το Ιπποκράτειο είχε 8 κλίνες ΜΕΘ επί ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα έχει 30 ΜΕΘ και 8 αυξημένης φροντίδας. Τις 8 που άφησε ο κ. Τσίπρας τις έκανε 38 ο κ. Μητσοτάκης. Στο Παπανικολάου το οποίο θα μπορούσε να επισκεφθεί για να μη λέει τις ανακρίβειες που του δίνουν και να έβλεπε τους ανθρώπους να νοσηλεύονται στα κρεβάτια που λέει ότι δεν λειτουργούν, εκεί επί ΣΥΡΙΖΑ είχε 20 κλίνες ΜΕΘ και σήμερα είναι 46. Δεν υπάρχουν 18 ΜΕΘ που ψευδέστατα λέει ότι δεν λειτουργούν» είπε ο κ. Πλεύρης.

Ο Υπουργός Υγείας προκάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα να επισκεφθούν μαζί το νοσοκομείο. «Ή θα κατεβάσει την ψευδή ανάρτηση ή θα πάμε μαζί στο Παπανικολάου να δει τους εννιά συμπολίτες μας που νοσηλεύονται στις κλίνες που υποτίθεται ότι δεν λειτουργούν» ανέφερε σε άλλο σημείο για να προσθέσει πως ο κ. Τσίπρας με τη σημερινή του ανάρτηση ξεπέρασε κάθε όριο λαϊκισμού.

Facebook Comments