ΑρχικήΠολιτικήΟ Τέρενς βάφτηκε κόκκινος - Εξηγεί πώς "μάτωσε" και γιατί "η ζωή...

Ο Τέρενς βάφτηκε κόκκινος – Εξηγεί πώς "μάτωσε" και γιατί "η ζωή εξελίσσεται"

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο υφυπουργός Εξωτερικών και πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, κλήθηκε να σχολιάσει γιατί στήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Κουίκ δήλωσε ότι «καθώς η ζωή εξελίσσεται και έχουμε και έντονες γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή, κάποια στιγμή έπρεπε να σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις ένα βήμα που ίσως σε στεναχωρεί, ίσως σε ματώσει αλλά που δεν θα σε οδηγήσει στο μέλλον να γυρίσουν και να σου πουν γιατί δεν είχες προλάβει καταστάσεις».

Όταν ρωτήθηκε για τα βίντεο από την περίοδο πριν τις εκλογές του 2015 όταν κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχει δεχθεί «διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για πάσα χρήση» για την Μακεδονία, φωνάζοντας: «Ξεπουλάτε τη Μακεδονία, ξεπουλάτε το Κυπριακό, την Θράκη, όλα» απάντησε «δεν αρνούμαι όσα έλεγα στις προεκλογικές περιόδους. Δεν αρνούμαι τα λεγόμενά μου. Αλίμονο. Επαναλαμβάνω ότι τα πράγματα άλλαξαν γεωστρατιωτικά στην περιοχή των Βαλκανίων».
Στην ίδια συνέντευξη είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι «σκέφτεται εθνικά, πατριωτικά και εμένα αυτό με ικανοποιεί». Παράλληλα, υποστήριξε ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τον Πάνο Καμμένο, τις τελευταίες μέρες, ώστε να του πει πως δεν θα ανεξαρτητοποιηθεί.