ΑρχικήΠολιτικήΟ Βελόπουλος αποκαλεί τον Κασσελάκη «κομματάρχη της μιζέριας»

Ο Βελόπουλος αποκαλεί τον Κασσελάκη «κομματάρχη της μιζέριας»

«Κάποιος να ενημερώσει το “νεόκοπο κομματάρχη” κ. Κασσελάκη πως το κόμμα του, παρέα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ευθύνονται για την “μιζέρια” και την εξαθλίωση των Ελλήνων».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και προσθέτει:ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θεσμοθέτησαν το χρηματιστήριο ενέργειας, έφεραν τη λαίλαπα των Funds και των πλειστηριασμών, ακρωτηρίασαν τις συντάξεις και τα εισοδήματα των Ελλήνων, εισήγαγαν το χρηματιστήριο ενέργειας και φυσικά τις “πράσινες πολιτικές” που κατέστρεψαν την πρωτογενή παραγωγή και τους αγρότες“.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος «ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ακρωτηρίασαν την Ελληνική ιστορία προδίδοντας τη Μακεδονία και ακρωτηριάζουν τον εθνικό κορμό με τη μειωμένη επήρεια, την μη ανακήρυξη ΑΟΖ και την εγκληματική προσφυγή στη Χάγη, χωρίς προγενέστερη επέκταση της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στα 6 ναυτικά μίλια». Η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «ο “κομματάρχης της μιζέριας” καλό θα είναι να μελετήσει τα πεπραγμένα του κόμματός του και να μην προκαλεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ