ΑρχικήΠολιτικήΟ Βουλγαράκης αλλάζει τα δεδομένα στο δήμο της Αθήνας

Ο Βουλγαράκης αλλάζει τα δεδομένα στο δήμο της Αθήνας

Μια νέα υποψηφιότητα είναι θέμα ωρών- σύμφωνα με τις πληροφορίες- να ανακοινωθεί και να αλλάξει τα δεδομένα στον μαραθώνιο για το δήμο της Αθήνας.
Οπως αναφέρει το “Ποντίκι”, ο Γιώργος Βουλγαράκης αναμένεται να μπει στην κούρσα των υποψηφιοτήτων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Γ. Βουλγαράκης εκλεγόταν επί είκοσι χρόνια βουλευτής στην Α’ Αθηνών και κατά τις ίδιες πηγές, εκτιμά  ότι είναι σε θέση να συσπειρώσει κατηγορίες πολιτών που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δηλώνουν ότι δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και επιλέγει να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Σε επαφή μαζί του φέρεται να είναι στελέχη της Ν.Δ., πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Α’ Αθηνών, αλλά και αρκετά στελέχη των «μικρών» κομμάτων της ευρύτερης Δεξιάς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα, σε δημόσιες δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην επιστροφή του Γιώργου Βουλγαράκη στην ενεργό πολιτική δράση.