Ο Παπαθεοδώρου στην πρώτη γραμμή του Κινήματος Αλλαγής

7 mins read

Κι ενώ οι υποψήφιοι γράφουν χιλιόμετρα στις εκλογικές τους περιφέρειες, δίνοντας την μάχη του σταυρού από νωρίς, υπάρχουν και κάποιοι που δίνουν την μάχη για την παράταξη και εκτός.

Έτσι ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου, που παραμένει ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά θα δώσει τον εκλογικό αγώνα ως υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών.

Παρά το γεγονός ότι εκλέχθηκε στην Αχαΐα από όπου και κατάγεται ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο στον Νότιο Τομέα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επισκέπτεται διαρκώς την Πάτρα όπου μαζί τους με τους συνεργάτες του, συνεχίζει να μαζεύει δυνάμεις για το Κίνημα Αλλαγής.

Ο Παπαθεοδώρου για ακόμα μια φορά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Κινήματος Αλλαγής, χωρίς να λοξοκοιτά, χτυπώντας διαρκώς την κυβέρνηση αλλά και την πολιτική στρατηγική της ΝΔ, που επενδύει επίσης στον διπολισμό.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί σε εκδηλώσεις στις οποίες τον τόνο δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αυτή με τον Μοράλες στην Αθήνα, που το όνομα του εσφαλμένα αναφέρθηκε σε δημοσίευμα, στο DailyPost.gr.

Facebook Comments