Ο Πετσίτης στο… πετσί τους ή πως «ο Μανόλο του Μαξίμου»… καίει τον Τσίπρα

17 mins read

Επί δεκαετίες κυκλοφορούσε ένα τύπος που τον έβλεπε όλη η Ελλάδα να εμφανίζεται στην τηλεόραση πίσω από πολιτικούς, προπονητές και αθλητές όταν εκείνοι έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο συμπαθής Μητσάρας, που δεν ζει πια, «φύτρωνε» παντού θέλοντας να κερδίσει τα δικά του «15 λεπτά» δημοσιότητας.

Ο Μητσάρας, λοιπόν, ήταν ένας έντιμος άνθρωπος που μπορούσε να τον πετύχει κανείς στα πιο απίθανα σημεία: σε γήπεδα, σε διαδηλώσεις, σε εκλογικά κέντρα, έξω από τη Βουλή. Τώρα, θα πείτε, πως και γιατί θυμηθήκαμε τον Μητσάρα. Η κυβέρνηση είτε επίσημα μέσω του Δημήτρη Τζανακόπουλου είτε ανεπίσημα μέσω διαρροών επιχειρεί να πείσει τους πολίτες ότι ο Μανώλης Πετσίτης είναι απλά ένας «Μητσάρας» που εμφανιζόταν παντού και όχι ένας άνθρωπος «ειδικών αποστολών» του Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά fake news ο Μανώλης Πετσίτης «τυχαία» βρισκόταν την ημέρα των εκλογών τον Ιανουάριο του 2015 στα γραφεία της Κουμουνδούρου και έπαιζε το «κλασικό στοίχημα» για το αποτέλεσμα της κάλπης γράφοντας τη δική του πρόβλεψη στο ίδιο χαρτί με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά, τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά fake news ο Μανώλης Πετσίτης «τυχαία» είχε μπει στο Μέγαρο Μαξίμου και φωτογραφιζόταν στο πόντιουμ από όπου κάνει ο πρωθυπουργός δηλώσεις.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά fake news ο Μανώλης Πετσίτης «τυχαία» μπαινόβγαινε στη ΔΕΠΑ και σε γραφεία άλλων μεγαλοεπιχειρηματιών και… υποδυόταν τον «εκπρόσωπο» του Νίκου Παππά.

Προφανώς και «τυχαία» συνεργάστηκε σε διάφορες μπίζνες με τον έμπειρο στιςoffshore Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, ο οποίος για να μην ξεχνιόμαστε είχε κάνει ταξιδάκια στη Βενεζουέλα με τον Νίκο Παππά πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση για άλλες «μπίζνες».

«Τυχαία» θα μπήκαν στους λογαριασμούς του δεκάδες χιλιάδες ευρώ από offshoreεταιρίες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ή ακόμα «τυχαία» εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της FIFA για τηλεοπτικά δικαιώματα αγώνων ποδοσφαίρου που ερευνά η ελβετική δικαιοσύνη.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Μανώλης Πετσίτης βρισκόταν στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα μέσα στο Μαξίμου το βράδυ του δημοψηφίσματος, κάποιοι στην κυβέρνηση θα ισχυριστούν πως και πάλι «τυχαία» βρέθηκε εκεί.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε «τυχαία». Ο «Μανόλο» δεν είναι σαν τον αείμνηστο Μητσάρα. Ο Πετσίτης βρίσκεται στο «πετσί» της κυβερνητικής διαπλοκής. Όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί έως τώρα δείχνουν ότι είχε συγκεκριμένο και εξαιρετικά σημαντικό ρόλο σε διάφορες… μπίζνες με κυβερνητικό… ενδιαφέρον. Και όσο περισσότερο επιχειρούν να τον «αποκηρύξουν» από το Μαξίμου τόσο περισσότερο οι πολίτες κατανοούν την «εμπλοκή» του…

Facebook Comments