Οι εκλογές του ’15 «στοιχειώνουν» τον ΣΥΡΙΖΑ – Άλλα λέει ο Βούτσης, άλλα ο Μπαλτάς

8 mins read

Στο κρεβάτι του… ψυχολόγου ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Βούτσης λέει ότι ίσως δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν το 2015, ο Αριστείδης Μπαλτάς θεωρεί ότι μας έσωσαν…

Ενδεχομένως και να είχε δίκιο ο Αλέκος Φλαμπουράρης όταν έλεγε πριν μερικές μέρες ότι δεν πρέπει να ανοίξει κουβέντα αυτοκριτικής ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της ήττας στις εκλογές του Ιουλίου, καθώς, όπως αποκαλύπτουν τα ίδια τα στελέχη του κόμματος, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν καν στο αν έπρεπε να προχωρήσουν σε εκλογές το 2015, μέσω της ψήφισης ή μη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς, εξέφρασε μια διαφορετική άποψη από τον Νίκο Βούτση, ο οποίος αποκάλυψε ότι «υπήρχαν εξ αρχής διαφωνίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για το αν έπρεπε να ρίξουμε την κυβέρνηση Σαμαρά», ενώ παραδέχτηκε και ότι «το 2015 δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μπαλτά, ήταν ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να προκαλέσει εκλογές για να… σώσει τη χώρα, επειδή ο Αντώνης Σαμαράς την είχε ρίξει στα βράχια. «Η χώρα ήταν στα βράχια το 2014, ο κ. Σαμαράς είχε ήδη ρίξει τη χώρα στα βράχια. Το δεύτερο μνημόνιο είχε εξωκείλει πέρα σωτηρίας όπως έλεγαν το ΔΝΤ και οι εταίροι μας, είναι αστείο να λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε τη χώρα στα βράχια. Το αποτέλεσμα φαίνεται σήμερα και το ποια χώρα παρέλαβε η ΝΔ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Facebook Comments