Οι… γκρεμισμένες «γέφυρες» και το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

8 mins read

Εδραιώνονται οι “γέφυρες” με τη σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι όπου αναμένεται ο πρωθυπουργός να απευθυνθεί ξανά στο χώρο της Κεντροαριστεράς γενικά αλλά και ειδικά στο Κίνημα Αλλαγής και να παρουσιάσει νέους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου.

Οι περισσότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από το χώρο της Κεντροαριστεράς ενώ ακούγονται ονόματα κορυφαίων βουλευτών, στελεχών και υπουργών της κυβέρνησης. Ωστόσο, πιθανώς σήμερα θα ανακοινώσει την Έλενα Κουντουρά και το Σπύρο Δανέλλη. Φυσικά εκεί θα είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος μνημονεύει τον παππού του και διαφοροποιείται από τον πατέρα του, τη διαπλοκή που κατήγγειλε κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όσο οι “γέφυρες”… χτίζονται, το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναβρασμό βλέποντας να γίνεται το “κακό ΠΑΣΟΚ”. Το παρών στο Γαλάτσι θα δώσουν η ΔΗΜΑΡ του Θανάση Θεοχαρόπουλου, η «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη, ηΕνωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη, η «Γέφυρα» των άλλοτε εσκυγχρονιστών, η Χάρτα 19 που αποχώρησε πρόσφατα από το ΚΙΝΑΛ, το Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών, η Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, το Σοσιαλιστικό Πατριωτικό Κίνημα του Χρήστου Κοκκινοβασίλη και πρόσωπα όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θάνος Μωραϊτης.

 

Facebook Comments