Παπακώστα: Όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη

12 mins read

“Έχει δικαίωμα ο καθένας να έχει φίλους και έχουν δικαίωμα οι φίλοι του να τον φιλοξενούν” δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με το ότι ο Πρωθυπουργός φιλοξενήθηκε στο κότερο της κα Παναγοπούλου .

«Όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη» εξέφρασε εκτός των άλλων η Υφυπουργός στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πάντως ότι «αν δεν διακατεχόμαστε από Ευρωπαϊκό Επαρχιωτισμό όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δηλώνουμε που θα πάμε διακοπές.»

Αναφερόμενη στο ζήτημα της πρότασης μομφής στην οποία προέβη η ΝΔ με αφορμή την επίθεση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία και μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός τόνισε πως για εκείνη η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά την κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση στην κοινωνική ατζέντα» εξέφρασε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως συνεργάζεται με τον Πολάκη έτσι, όπως συνεργάστηκε και με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η Υφυπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως στην πολιτική ο καθένας έχει το δικό του ήθος και ύφος, και αυτό τον χαρακτηρίζει.

Σε κάθε περίπτωση η κα Παπακώστα επέμεινε πως η σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σχέση συνεργασίας.

«Συνεργάζομαι με την Κυβέρνηση .Ο καθένας καλύπτει τα κενά του άλλου Όπου διαφωνώ καταθέτω τη διαφωνία μου. Θεωρώ ότι μεθαύριο με βάση την κοινωνική ατζέντα δεν θα βρεθεί βουλευτής να διαφωνεί. .Αποσυνδέω την ψήφο εμπιστοσύνης που σχετίζεται με την κοινωνική ατζέντα και όπου και συγκλίνω και πάνω σε αυτό βαδίζω. Η πολιτική απαιτεί συνεργασία.»

Αυτά τόνισε η Υφυπουργός λέγοντας μάλιστα πως κρατά την παραδοχή της Ντόρας Μπακογιάννη ότι ήδη την περίοδο 14-15 είχαν γίνει συζητήσεις για συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, πριν όμως αυτός να αποφασίσει να πάει σε εκλογές.

Facebook Comments