Όχι σε εσωτερικό τουρισμό το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

7 mins read

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκαθάρισε ότι τα καταλύματα θα ανοίξουν στον χρόνο που έχουν οριστεί και όχι νωρίτερα λόγω του Αγίου Πνεύματος.

Ο κ. Πέτσας, τόνισε ότι τα καταλύματα δεν θα ανοίξουν μια εβδομάδα νωρίτερα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, απευθυνόμενος σε όσους είχαν προσδοκίες, ότι θα πρέπει να τις ξεχάσουν.

«Να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων να ανοίξουν»

Αναφερόμενος στο ζήτημα του τουρισμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμφώνησε με τον πρωθυπουργό πως δεν είναι εντελώς χαμένη η χρονιά.

«Ο τουρισμός έχει ιδιαίτερο εργασιακό καθεστώς. Το βασικό ζητούμενο μέχρι το τέλος του μήνα είναι να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καφέ, εστιατορίων κτλ. να ανοίξουν. Είναι προς το συμφέρον τους» είπε ο κ. Πέτσας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι «δεν θα είναι χαμένη η χρονιά».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παραδοθεί η χώρα στον εσωτερικό τουρισμό ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν αρνητικός τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί η κυβέρνηση να διαταραχθεί ξαφνικά η κανονικότητα που διαφαίνεται να επανέρχεται, με τα μειωμένα κρούσματα του κορωνοϊού.

Facebook Comments