ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής και Paradise City οι εκπλήξεις για τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

19 mins read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στα περίπτερα της 84ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται πως το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού.

Στον χώρο της ΔΕΘ έφτασε λίγα λεπτά μετά τις δέκα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην είσοδο βρισκόταν και ο ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τον οποίο είχε μια σύντομη συνομιλία, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε, όπως γίνεται κατά παράδοση, η συνάντηση του πρωθυπουργού με την διοίκηση της ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε  πως «Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo.

Αναφέρθηκε επίσης στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ξεκίνησε από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-EXELPO Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη τον κ. Μητσοτάκη. Η μπάντα του στρατού τον υποδέχθηκε παίζοντας το «Paradise City» των Gun N’ Roses. Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη πριν από τις εκλογές, είχε πει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή. Εκεί μάλιστα του έδωσαν και μια φανέλα με το όνομά του, ενώ σε αυτό του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούδας του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα. Φανέλα της ομάδας προσέφεραν στον πρωθυπουργό και οι  εκπρόσωποι της ομάδας του Άρη.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ συνεχίστηκε με επισκέψεις και σε άλλα περίπτερα της έκθεσης και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου της Ινδίας που είναι η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης.

Facebook Comments