Παπαδημούλης: «Δεν έκανα έξωση σε άνεργη» – ΝΔ: «Να μας ευχαριστεί που μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ»

20 mins read

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ότι ο γιος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, Φαίδων, έκανε έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας, με την ΝΔ να αποκαλεί τον ευρωβουλευτή «βαρώνο του real estate».

Ωστόσο, ο ευρωβουλευτής αρνείται πως ο γιος του, Φαίδων, αλλά και κανένα άλλο μέλος της οικογένειας προέβησαν σε αυτή την ενέργεια. 

«Η χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια», υποστηρίζει ο κ. Παπαδημούλης σε δήλωσή του, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που προωθεί η ΝΔ ξεκαθαρίζω: Ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από εμένα ούτε από μέλος της οικογένειάς μου σε ενοικιάστρια ακινήτου, όπως ψευδώς αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα.

Για να τελειώνουν τα ψέματα: Ο γιος μου, στον οποίο ανήκει το επίμαχο ακίνητο 100 τ.μ., το ενοικίασε τον Μάιο του 2021 σε μία κυρία έναντι 400 ευρώ το μήνα, η οποία από τότε δεν κατέβαλε ούτε ένα ενοίκιο και δεν πλήρωσε ούτε έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αποτέλεσμα ήταν, μετά από ευγενικές οχλήσεις και μετά από πέντε μήνες που συσσωρεύονταν χρέη, απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί, η συνήγορος του γιου μου να αιτηθεί μία διαταγή απόδοσης μισθίου, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως γίνεται πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις», σημειώνει σχετικά.

Τέλος, η δήλωση του κ. Παπαδημούλη σημειώνει: «Λαμβάνοντας μάλιστα υπ’ όψιν την οικονομική δυσπραγία της ενοικιάστριας και προκειμένου να μην διογκώνονται επ’ αόριστον τα χρέη, της χαρίστηκαν τα οφειλόμενα ενοίκια με δέσμευση πως δεν θα γίνουν απαιτητά στο μέλλον, καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί και κοινόχρηστα, αφήνοντας οικειοθελώς το ακίνητο.

Επομένως, όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και ενοίκια 8 μηνών και τα αντίστοιχα χρέη σε ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα, τα οποία ανέλαβε προς διευκόλυνση της ενοικιάστριας να πληρώσει ο γιος μου.

Καλώ λοιπόν τους συκοφάντες να ανασκευάσουν, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου. Όσο για τους εντολείς τους, ας πουν πρώτα πώς αγόρασαν τα σπίτια του Βολταίρου μέσω offshore και πότε θα ξεπληρώσουν τα χρέη της ΝΔ ύψους 343 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες και μετά να συκοφαντούν του πολιτικούς τους αντιπάλους».

ΝΔ: «Ελπίζουμε τουλάχιστον, έστω κρυφά, να μας ευχαριστεί που μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ»

Τα όσα υποστήριξε με τη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

«Ο “βαρώνος του real estate” κ. Παπαδημούλης, αντί να επιτίθεται στη ΝΔ (που δεν ασχολήθηκε μαζί του) με αφορμή τις διαφορές που έχει με τους ενοικιαστές του, καλύτερο είναι να προσπαθήσει να πείσει τους συντρόφους του ότι δεν είναι ανάλγητος, αλλά κάνει κοινωνική πολιτική μέσω των ακινήτων του. Κατά τα λοιπά του ευχόμαστε καλή χρονιά και καλά εισοδήματα!

ΥΓ. Ελπίζουμε τουλάχιστον, έστω κρυφά, να μας ευχαριστεί που μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ», τονίζει το κυβερνών κόμμα.

 

Facebook Comments