Παππάς: «Με στοχοποιούν για τις τηλεοπτικές άδειες – Δεν θα βρουν τίποτα»

10 mins read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κατά την χθεσινή ομιλία του στη συνεδρίαση της Κ.Ο., τόνισε τον «στοχοποιούν».

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε των επιλογών του και υποστήριξε ότι βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο των αντιπάλων, λόγω του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Χαρακτηριστικά είπε «Δεν μου συγχωρούν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες γιατί αναγκάστηκαν να πληρώσουν 400 εκατομμύρια. Για αυτό με έχουν συνέχεια στο στόχαστρο. Με ξεσκονίζουν αλλά δεν θα βρουν τίποτα».

Στο ίδιο κλίμα, με μικρές διαφοροποιήσεις, κινήθηκαν οι περισσότερες ομιλίες των βουλευτών. Ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι χρειάζεται περισσότερη αποφασιστικότητα απέναντι στις επιθέσεις και υποστήριξε ότι ένας τρόπος θα ήταν να γίνουν οι απαραίτητες μηνύσεις.

Με την σειρά του, ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να πέφτει στην παγίδα της σκανδαλολογίας, ενώ ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντεπίθεση γιατί, όπως υποστήριξε, «παρακράτος είναι η ΝΔ και η Δεξιά».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έκανε λόγο για υπεροπλία του αντιπάλου σε μια σειρά από ζητήματα εκτός του «ηθικού πλεονεκτήματος», ζητώντας από τα στελέχη αυτό να διαφυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού, ενώ τόνισε ότι παρά τις αρρυθμίες που παρουσιάζει το κόμμα, το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την πειστικότερη ανάπτυξη των προτάσεων του με έμφαση, όπως είπε, σε αυτές της μεσαίας τάξης.

Αν και παρόντες, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν τοποθετήθηκαν, ενώ ο Νίκος Φίλης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους από τη συνεδρίαση.

Facebook Comments