Παραίτηση Δούρου ζητά η Γεννηματά

7 mins read

Την παραίτηση της Ρένας Δούρου, μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν από τη Δικαιοσύνη για την τραγωδία στο Μάτι, ζητά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

“Ύστερα από τις σημερινές διώξεις η κα Δούρου οφείλει να παραιτηθεί. Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί. Και είναι στοιχειώδης ευθιξία απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους, να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους. Ευθύνες, που τόσο η ίδια, όσο και ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπάθησαν με τόση αναλγησία να αποποιηθούν” δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

“Εμείς είμαστε σήμερα, εδώ, προγραμματισμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Τα προβλήματα είναι πολλά. Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση προχωρούν όλα. Και όπως είχαμε δεσμευτεί δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί ο αγώνας των ανθρώπων αυτών. Έχουν δικαίωμα να έχουν την πολιτεία στο πλευρό τους.”

Facebook Comments

Τελευταία Νέα