ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Επίσκεψη κλιμακίου στις καμένες περιοχές της Πεντέλης

8 mins read

Τις πληγείσες περιοχές στην Πεντέλη, τον Γέρακα και την Παλλήνη, που επλήγησαν από τα πύρινα μέτωπα των τελευταίων 24ώρων, επισκέφθηκε νωρίτερα το μεσημέρι κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΠΕ του Κινήματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο, και τους Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο Τύπου, Τόνια Αντωνίου, υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα Πολιτικής Προστασίας, Γρηγόρη Σκιαδόπουλο, γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας, Αναστασία Σιμητροπούλου, αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου, Μιχάλη Χάλαρη, γραμματέα των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία και τοπικά στελέχη.

Ο γραμματέας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο για την εξέλιξη των πυρκαγιών και το μέγεθος των καταστροφών που άφησαν στο πέρασμα τους σε σπίτια και περιουσίες. Κατόπιν βρέθηκαν δίπλα στους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πεντέλης.

Ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στέκεται στο πλευρό των πολιτών, των πυροσβεστών, της Αστυνομίας, του Στρατού, των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά των εθελοντών, που δίνουν από χθες μια τιτάνια μάχη για να ελέγξουν το μέτωπο της πυρκαγιάς. Εξέφρασε την ελπίδα μέχρι να πέσει ο ήλιος, να έχει περιοριστεί σε τέτοιο βαθμό για να μην υπάρξει κι άλλη μια δύσκολη νύχτα.

Facebook Comments