ΑρχικήΠολιτικήΠετρόπουλος: Οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια- Φέραμε την κανονικότητα

Πετρόπουλος: Οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια- Φέραμε την κανονικότητα

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, από το βήμα της Βουλής είπε ότι “η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει”.

“Την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.  Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν”, είπε ο κ. Πετρόπουλος και συνέχισε μιλώντας για τον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα.

“Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός. Είχαμε πλήρη κατάρρευση της οικονομίας και εκατομμύρια ζούσαν κάτω από όριο φτώχειας. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις αιτίες που με αντίξοες συνθήκες η δική μας κυβέρνηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει”, επεσήμανε.