ΑρχικήΠολιτικήΠηγές «87»: «Σε σύγχυση ο Κασσελάκης - Υπό την πίεση μας, θα...

Πηγές «87»: «Σε σύγχυση ο Κασσελάκης – Υπό την πίεση μας, θα πληρωθούν σήμερα στην Αυγή»

Πηγές της ομάδας των «87» απαντούν στην ανάρτηση Κασσελάκη, ο οποίος τους κάλεσε να θέσουν θέμα ηγεσίας «ευθέως και δημόσια» και να επιλέξουν υποψήφιο αφού τους κατηγόρησε ότι «δίνουν ανάσες στο καθεστώς Μητσοτάκη», και ότι υπονομεύουν το κόμμα και τον πρόεδρο.

 

Αναλυτικά, αναφέρουν:

Τις προσβολές του Στέφανου Κασσελάκη τις αφήνουμε στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του συνόλου του προοδευτικού κόσμου της χώρας και του ελληνικού λαού .

Άλλωστε αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας, μέσω βραδινών αναρτήσεων, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στην συνεδρίαση της ΠΓ, που ειπώθηκαν τα πάντα δήλωνε ότι δεν σηκώνει το γάντι.

Η εσωστρέφεια που προκαλείται συνεχώς και η ανεπάρκεια έχουν δείξει ήδη τα αποτελέσματα τους.

Από εκεί και πέρα, είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι υπό την πίεση της δικής μας στάσης σήμερα, όσο κι αν ενόχλησε τον Στέφανο Κασσελάκη, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος ενημερώθηκαν μόλις σήμερα ότι αύριο επιτέλους θα πληρωθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ