Ποιοι είναι οι 3 που οδηγούνται στη φυλακή για την υπόθεση Siemens

7 mins read

Τρεις από τους καταδικασθέντες για την υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens, οδηγούνται στη φυλακή καθώς το δικαστήριο που ολοκλήρωσε την έκδοση της απόφασης του, δεν τους έδωσε αναστολή στην ποινή τους, έως ότου δικαστούν σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μάνδρου, οι τρεις που θα οδηγηθούν στη φυλακή ήταν ανάμεσα στους παρόντες στη δίκη, καθώς ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens, Μιχάλης Χριστοφοράκος, που επίσης καταδικάστηκε χωρίς να του δοθεί αναστολή στην έκτιση της ποινής, δεν παρέστη καθώς βρίσκεται από χρόνια στη Γερμανία όπου και ζει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Καραβέλα που έχει διαφύγει στο εξωτερικό από χρόνια και ως σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, αλλά και τους Φάνη Λυγινό που δεν είναι εδώ, και τον Ζαν Κλώντ Οσβαλντ, που διέφυγε επίσης στο εξωτερικό, όταν παραβίασε το βραχιολάκι που του είχε δοθεί.

Στη φυλακή οδηγούνται οι Πρόδρομος Μαυρίδης, Γιώργος Σκαρπέλης και Μάρθα Καραβέλα μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση τους. Πρόκειται για πρόσωπα που κρίθηκαν ένοχα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση της Siemens και ήταν παρόντες στο δικαστήριο.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα