Ποιοι προηγούνται στην καταμέτρηση για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

9 mins read

Η νέα γενιά φαίνεται πως κερδίζει τις πρώτες θέσεις της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Στις κάλπες του Τάε Κβον Ντο βρέθηκαν χθες συνολικά 4.500 Σύνεδροι.

Οι υποψήφιοι ήταν 464 και οι Σύνεδροι είχαν το δικαίωμα να «σταυρώσουν» έως και 45 στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την πρωτιά  φαίνεται πως εξασφαλίζει ο Ανδρέας Σπυρόπουλος (εξ’ απορρήτων συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη).

Σε υψηλή θέση βρίσκεται και ο απερχόμενος Γραμματέας, Μανώλης Χριστοδουλάκης (στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά που στήριξε στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας τον Γιώργο Παπανδρέου), πολλά «προεδρικά» στελέχη από τις νεότερες γενιές, όπως ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης (στο στενό επιτελείο του νέου αρχηγού), ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Μάντζος, ο Αντώνης Σαουλίδης (αυτοδιοικητικός από τη Θεσσαλονίκη και υποψήφιος βουλευτής), η Μάρα Κουκουδάκη (πλέον βασικό στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη), ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος (υποψήφιος Δήμαρχος στην Πάτρα), ο Σωτήρης Ζαρμπαλάς (από τα Γιάννενα), ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης (πρώην πρόεδρος ΕΚΑ από τη Θεσσαλονίκη), η Έλενα Αναστασίου (διευθύντρια του γραφείου του κ. Ανδρουλάκη), ο υποψήφιος για την ηγεσία τον Δεκέμβρη Παύλος Χρηστίδης.

Στήριξη εκλογής από την προεδρική πλευρά είχαν δύο στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ο Μανώλης Όθωνας και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, όπως και ο Πέτρος Ευθυμίου, πρώην υπουργός που ανέλαβε τον συντονισμό του Συνεδρίου, ως επικεφαλής του Προεδρείου.

Facebook Comments