Πολάκης ο… εμψυχωτής: «Σας υπογράφω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει στις εκλογές μόνο 32%»

12 mins read

Μια αισιόδοξη νότα αποφάσισε να δώσει ο Παύλος Πολάκης στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους 85 βουλευτές του να «οργανώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες μέσα στο καλοκαίρι. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε , μάλιστα,  επιθέσεις σε όλα τα πεδία της πολιτικής μάχης εναντίον της κυβέρνησης. Επεσήμανε, ακόμη, ότι ο ίδιος θα ηγηθεί του κύματος εξόρμησης με περιοδείες και επαφές με τους πολίτες και τους φορείς ανά την Ελλάδα.

Αφού, λοιπόν, πήραν τον λόγο βουλευτές – είχε προγραμματιστεί ένα τετράλεπτο για τον καθέναν- και τάχθηκαν υπερ της ανάγκης ανασύνταξης των δυνάμεων του κόμματος, τον ρόλο του ενορχηστρωτή – εμψυχωτή ανέλαβε στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης κάνοντας και συγκεκριμένες προβλέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις των επόμενων μηνών.

Ο πρώην υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στους συναδέλφούς του βουλευτές της Κουμουνδούρου εκτίμησε , με αφορμή και τις δημοσκοπήσεις, ότι το κλίμα είναι ενθαρρυντικό για τον ΣΥΡΙΖΑ βασιζόμενος στην επαφή που έχει με τον κόσμο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Πολάκης θέλησε να… αμφισβητήσει το κλίμα των δημοσκοπικών ερευνών, ρίχνοντας στην συζήτηση τους δικούς του αισιόδοξους τόνους- «σας το υπογράφω δεν είναι έτσι», υποστήριξε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, φαίνεται πως πρόσθεσε: « Τις έχω… γραμμένες τις δημοσκοπήσεις. Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι στο Μοσχάτο, στα Χανιά και όπου πάω και σας… υπογράφω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει στις εκλογές μόνο 32%».

Στη συνέχεια, ο Χανιώτης βουλευτής πρόβλεψε ότι, παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εκείνος δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει τους πολιτικούς τους αντιπάλους του μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς «το 2022 και 2023 θα τα βρει σκούρα».

Facebook Comments