Πρώτη επίθεση Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων»

25 mins read

Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου, λίγη ώρα μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως ««Η συμμετοχή στις σημερινές κάλπες ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας».

Στη δήλωσή της έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Κουμδούρου, η κυρία Αχτσιόγλου άφησε αιχμές για τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στο όνομά του λέγοντας «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Θα καθορίσει αν τους πολιτικούς αγώνες που θα έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικού όρους, όρους σοβαρότητας και ευθύνης».

 


Η δήλωση της Εφης Αχτσιόγλου

«Σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά για την παράταξη μας, 146.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της Αριστεράς στη σύγχρονη εποχή, για ένα κόμμα που θα είναι ισχυρό, σύγχρονο, που θα μπορεί να μας οδηγήσει και πάλι στη νέα νικηφόρα μας πορεία.

Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα.

Σας καλώ τώρα να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή, η επόμενη Κυριακή θα είναι καθοριστική.

Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι. Και μιλώ για τους αγώνες στο πραγματικό πεδίο στη Βουλή και την κοινωνία. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό, να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε.

Αυτό που θέλουμε, είναι να νικήσουμε το καθεστώς της Δεξιάς. Και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί.

Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει», είπε ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της.

Facebook Comments