Πρώην υπουργός του Τσίπρα πιστεύει ότι το εμβόλιο θα έχει τσιπάκι!

10 mins read

Ένας πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα ο Νίκος Μαυραγάνης τάχθηκε με ανάρτηση του κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, διότι, κατά τον ίδιο, θα έχει.. βιοτσιπ.

Η ανάρτηση είναι από τον Απρίλιο και την επανέφερε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με σημερινό του tweet.

Ειδικότερα, σημείωνε στην ανάρτηση του ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα:

«Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ” να περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates;;;; Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε το δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης… Εύχομαι να αποφευχθεί…..!!! Καλό Αγώνα φίλοι μου!»

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει αναφερθεί και άλλες φορές στο «τσιπάκι», όπως σε διαδικτυακή συνέντευξή του τον Μάιο, την οποία έχει επίσης αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook. Και γενικότερα, σε όλες τις συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς, μιλάει εντόνως για το τσιπάκι του εμβολίου, τον Μπιλ Γκέιτς και άλλα τέτοια όμορφα και λογικά…

Σε άλλη ανάρτηση του, ο Νίκος Μαυραγάνης σημείωνε:

«Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό. Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι παραβιάζει κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση. Αποθήκευση δεδομένων στο ανθρώπινο σώμα γίνεται ΜΟΝΟ από τη Φύση με τον Κώδικα DNA. Παρατίθεται Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020) για τον τρόπο, με τον οποίο συνδυάζεται το ΒΙΟΤΣΙΠ με το εμβόλιο (QUANTUM DOT) !».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Facebook Comments