ΑρχικήΠολιτικήΠυρά Σκέρτσου σε ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπάθεια εκτροπής του πολιτεύματος αυτά που ακούστηκαν»

Πυρά Σκέρτσου σε ΣΥΡΙΖΑ: «Προσπάθεια εκτροπής του πολιτεύματος αυτά που ακούστηκαν»

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη, δήλωσε ότι «η Δικαιοσύνη ενήργησε ταχύτατα, οφείλουμε να σιωπήσουμε και να την αφήσουμε να κάνει την δουλειά της».
Ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, σημείωσε ότι έγινε  μια λανθασμένη επιλογή από το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά αποσύρθηκε και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.
Ο κ. Σκέρτσος  έκανε λόγο για προσπάθεια επίθεσης της αντιπολίτευσης σε θεσμούς του πολιτεύματος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Χτυπάω έναν συναγερμό γι’ αυτό το οποίο έγινε από την αντιπολίτευση το σαββατοκύριακο, γιατί είδαμε να παρεκτρέπονται. Έγινε μία συντονισμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια επίθεσης στους θεσμούς του πολιτεύματος. Και μετράω πολύ καλά τα λόγια μου. Όταν εξαπολύονται κατηγορίες από την μείζονα αντιπολίτευση για συμμετοχή του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης σε κυκλώματα παιδεραστίας, αυτό συνιστά προσπάθεια εκτροπής του πολιτεύματος. Να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους. Πολιτική κριτική ναι να γίνει, ως προς μια λανθασμένη επιλογή από το Υπουργείο Πολιτισμού».
Και πρόσθεσε «από την ίδια μέρα που δόθηκε η ανώνυμη συνέντευξη, ζητήθηκε η παραίτηση και δόθηκε η παραίτηση».