Πυργιώτη: «Ο Καραμανλής απέρριψε την πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας»

8 mins read

«Έχει ήδη γίνει πρόταση στον Κώστα Καραμανλή για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει ήδη απορριφθεί», ανέφερε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ρεπορτάζ και όχι για εικασίες.

«Η πρόταση απορρίφθηκε, όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί ο Κώστας Καραμάνλης πρώτα απ’ όλα δεν αντιμετωπίζει την προεδρία της Δημοκρατίας ούτε το αξίωμα αυτό σαν κάτι που είναι μέσα στις φιλοδοξίες του. Αυτό έγινε πριν 3-4 εβδομάδες», συνέχισε η δημοσιογράφος.

Όπως είπε, είχε γίνει βολιδοσκόπηση και έγινε εκ νέου, μετά την προφανή απόφαση του πρωθυπουργού να κοιτάξει ευρύτερα, πέραν του Προκόποπη Παυλόπουλου από τη στιγμή που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για την ανανέωση της θητείας του Προκοπή Παυλόπουλου

Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει για την περίοδο της διακυβέρνησής του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαριάννας Πυργιώτη. «Η ομιλία του προχθές είχε συγκεκριμένες αιχμές για κάποιες από τις αποφάσεις των ευρωπαίων ηγετών ενώ το γενικότερο και ευρύτερο πλαίσιο ήταν αρκετά σκληρό και επικριτικό και για την ευρωπαϊκή πολιτική και για την αμερικανική», κατέληξε η δημοσιογράφος σχολιάζοντας την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού στη Μακεδονία.

Facebook Comments