Πώς ο Πέτσας συνδύασε τις κλειστές δομές με τον κορωνοϊό – Τι απαντά ο Αλ. Χαρίτσης

8 mins read

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή νωρίς το πρωί ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον σχεδιασμό της για τη διαχείριση του μεταναστατευτικού και τη δημιουργία κλειστών δομών.

Μάλιστα μιλώντας στο OPEN έδωσε και άλλη μία διάσταση του ζητήματος, αυτή του υγειονομικού ενδιαφέροντος και μάλιστα το συσχέτισε με τον κορωνοϊό: «Είναι απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε υλοποίηση των κλειστών δομών. Ζητάμε από τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν ότι είναι προς όφελός τους αλλά και της χώρας η κατασκευή κλειστών δομών. Είναι καλύτερα να υπάρχουν κλειστές δομές στις οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν ζητήματα όπως ο κορωνοϊός. Το προσωπικό κατευθύνεται στις περιοχές των δύο νησιών για να ξεκινήσουν τα έργα, υπάρχουν κάποιες μικρές αντιδράσεις».

Σημειωτέον ότι στο Αφγανιστάν έχει ήδη βρεθεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Η απάντηση του Αλ. Χαρίτση

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με μια ανάρτηση του στο Twitter, απάντησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, λέγοντας ότι «Απέναντι στη βία και την ρατσιστική της ρητορεία, η κυβέρνηση @kmitsotakis θα βρει τους νησιώτες – Η πανικόβλητη προσπάθεια να συνδέσουν τον #κορονοιο με τον εγκλεισμό προσφύγων και μεταναστών έχει στόχο τον εκφοβισμό».

Facebook Comments