«Πυρά» Γαϊτάνη σε ΣΥΡΙΖΑ: Η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό τους γυρίζει μπούμερανγκ

9 mins read

«Βολές» προς το ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, τονίζοντας ότι «γύρισε μπούμερανγκ» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ελπίζω αυτές τις ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να πουν στην υπόθεση του Κολωνού ότι η Νέα Δημοκρατία συγκαλύπτει παιδεραστές και ενόχους, να μην έχουν πέσει σήμερα από τα σύννεφα με αυτό που συνέβη με το στέλεχος τους», τόνισε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, με αφορμή τη διαγραφή στελέχους του κόμματος από την Κουμουνδούρου για συνομιλίες με την 12χρονη.

Παράλληλα ο κ. Γαϊτάνης υπογράμμισε ότι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιπαλέψει με πολιτικές θέσεις την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί να βρει τέτοιου είδους μικροπολιτικά τερτίπια, ενώ πρόσθεσε ότι αυτή η στρατηγική γυρίζει μπούμερανγκ στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατέληξε λέγοντας ότι θα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.

«Η κοινωνία περιμένει από το πολιτικό σύστημα να έχει τη σοβαρότητα που πρέπει. Γι’ αυτό το λόγο, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες πολιτικές όπως η αλλαγή της νομοθεσίας με την αυστηριοποίηση των ποινών, την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και τη δημιουργία κατάλληλων δομών υποστήριξης των συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments