ΑρχικήΠολιτικήΡάπτη: Ανέλαβε καθήκοντα Εθνικού Συντονιστή για τη σεξουαλική κακοποίηση & την εκμετάλλευση...

Ράπτη: Ανέλαβε καθήκοντα Εθνικού Συντονιστή για τη σεξουαλική κακοποίηση & την εκμετάλλευση ανηλίκων

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Έλενα Ράπτη, ανέλαβε καθήκοντα Εθνικού Συντονιστή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τιμή να μου αναθέσει καθήκοντα Εθνικής Συντονίστριας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή του όλα τα χρόνια στον αγώνα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης καθώς και για την πρωτοβουλία του να δρομολογήσει ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την προστασία τους. Απέναντι στον κύριο Πρωθυπουργό, στην Εθνική Αντιπροσωπεία, και κυρίως απέναντι στα παιδιά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια αφοσίωση όπως έκανα μέχρι σήμερα, αναλαμβάνοντας με ενθουσιασμό αυτή τη μεγάλη ευθύνη. Τα παιδιά είναι το πολυτιμότερο κοινωνικό μας κεφάλαιο. Με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κάνουμε ένα αποφασιστικό συλλογικό βήμα για να διασφαλίσουμε την προστασία τους» δήλωσε η Έλενα Ράπτη.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ