ΑρχικήΠολιτικήΡεπορτάζ Live News: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι να εκλεγούν από κάθε κόμμα

Ρεπορτάζ Live News: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι να εκλεγούν από κάθε κόμμα

Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και η δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή παρουσίασε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, τα επικρατέστερα ονόματα από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για εκλογή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τη Νέα Δημοκρατία με βάση το ποσοστό- αν θα είναι γύρω στο 30% ή 32 ή 33% θα βγάλει από εφτά έως οκτώ ευρωβουλευτές. Οι επικρατέστεροι στη Νέα Δημοκρατία είναι ο Φρέντι Μπελέρη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Πύρρος Δήμας, ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Μαρία Σπυράκη, η Ελεονώρα Μελέτης, Στέλιος Κηπουρόπουλος και η Βούλα Πατουλίδου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όλα μπορούν να αλλάξουν καθώς έχουμε παραπάνω από ενάμιση μήνα και για τους υποψηφίους που θα περάσουν το νήμα, θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα της τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν υποθέσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει από 18% εώς 19%, θα εκλέξει 4 έως 5. Οι επικρατέστεροι είναι ο Νικόλας Φαραντούρης, ο Νίκος Παππάς, η Σοφία Μπεκατώρου, ο Μάριος Αθανασίου, η Έλενα Κουντουρά, ο Κώστας Αβανίτης, η Δώρα Αυγέρη, η Δώρα Τσαμπάζη, ο Γιώργος Τσίπρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος. Σύμφωνα με το ρεποράζ στις εκλέξιμες θέσεις ήταν και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Από το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει τρεις ή τέσσερις ευρωβουλευτές και οι επικρατέστεροι είναι: Νίκος Παπανδρέου, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Τσουκαλάς και Σάκης Αρναούτογλου.