ΑρχικήΠολιτικήΣαφείς αποστάσεις Ξανθού από Πολάκη

Σαφείς αποστάσεις Ξανθού από Πολάκη

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στο Realfm πήρε αποστάσεις από τον επικοινωνιακό χειρισμό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.
Χαρακτηριστικά είπε: «Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς».
Όσον αφορά το δάνειο από την Attica Bank που πήρε ο κ. Πολάκης δήλωσε: «Το κρίσιμο εδώ είναι το εξής. Οτι υπάρχει ένα κοινό πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει υλοποιηθεί και υλοποιείται τώρα, και το οποίο έχει παράξει βελτιωτικά αποτελέσματα για τον χώρο της υγείας. Ένα κοινό πολιτικό σχέδιο στο οποίο έχει συμβάλλει εννοείται και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο Παύλος Πολάκης. Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό είναι και το κοινό και το συνεκτικό στοιχείο. Οι διαφορές οι χαρακτηριολογικές, ο τρόπος διαχείρισης της δημόσιας εικόνας, η παρουσία στα media, όλα αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου. Διαφορές υπάρχουν και είναι προφανείς».
Ωστόσο, επεσήμανε: «Νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε από τη συνολική μας παρουσία, προσφορά και απόδοση και όχι μόνο από επιμέρους στοιχεία, τα οποία μπορούν να προκαλούν κρίσεις ή επικρίσεις. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κρίσιμο ζήτημα, ο κόσμος παρακολουθεί και τα δημόσια πρόσωπα προφανώς είναι στο στόχαστρο».