Σκουρλέτης κατά Κασσελάκη: «Δεν με εκφράζει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-Καταπατήθηκε το καταστατικό με την τοποθέτηση της Αυγέρη»

10 mins read

Κατά του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη τάχθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη σκληρή κριτική που άσκησε σε πρόσωπα που έχουν περιστοιχίσει τον Στέφανο Κασσελάκη και στον ίδιο τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι “δεν είναι δόκιμος ο χαρακτηρισμός για παλιά και νέα στελέχη, εδώ μιλάμε για πολιτικές απόψεις. Δεν είναι μόνο “ζήτημα Κασσελάκη” η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Όπως είπε ο ίδιος, “έπρεπε να υπάρξει απολογισμός σε βάθος, που να έχει το στοιχείο της αυτοκριτικής και αυτό έκανε εμένα και άλλους με την ίδια άποψη, μία ομάδα μειοψηφίας”, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

 

 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε δε ότι “είναι λάθος να λέμε ότι χάσαμε τις εκλογές γιατί κάποιοι υπονόμευσαν τον Τσίπρα”.

Υποστήριξε ακόμα ότι “η περίπτωση Κασσελάκη δεν είναι κάτι που προετοιμάστηκε τις τελευταίες 20 μέρες. Ο Αποστολάκης μιλάει για διάσπαση, αλλά εγώ θέλω σύνθεση. Συμμετείχαν μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στις εσωκομματικές εκλογές, ικανοποιητικός αριθμός για εμάς, αλλά αυτό δεν είναι μήνυμα επανεκκίνησης”, είπε.

Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι “καταπατήθηκε το καταστατικό με την τοποθέτηση της Αυγέρη ως εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος. Ποτέ ο Τσίπρας δεν είχε διανοηθεί να κάνει κάτι τέτοιο, χωρίς να ενημερώσει τα όργανα του κόμματος”.

Καταλήγοντας, δήλωσε ότι “δεν με εκφράζει ο Κασσελάκης ως αρχηγός του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς, σύμφωνα με το τελευταίο συνέδριο. Αύριο, αν αλλάξει αυτό, αλλάζουν και τα δεδομένα”.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα