ΑρχικήΠολιτικήΣπίρτζης: «Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση -...

Σπίρτζης: «Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς»

Για την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τα σενάρια γύρω από την Κεντροαριστερά μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ.

«Τα κόμματα της Κεντροαριστεράς έχουν χάσει την ατζέντα τους και αυτό οδηγεί σε πολλές χώρες στην άνοδο της Ακροδεξιάς», σχολίασε ενώ πρόσθεσε ότι χρειάζεται νέο πολιτικό πλαίσιο εντός και εκτός συνόρων, που θα καταστήσει τον προοδευτικό κόσμο ξανά πρωταγωνιστή.

 

 

Στη συνέχεια, το στέλεχος του κόμματος ξεκαθάρισε ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά ούτε και το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη μπορούν να είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας, ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέες πολιτικές με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».

Τέλος, ο κ.Σπίρτζης επεσήμανε ότι στην κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε αυτονόητα τον Αλέξη Τσίπρα, αντί για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».