ΑρχικήΠολιτικήΣτήνεται ξανά σκηνικό «Μεγάρου Μουσικής» με οργανωτική δομή

Στήνεται ξανά σκηνικό «Μεγάρου Μουσικής» με οργανωτική δομή

Το σκηνικό του Μεγάρου Μουσικής στήνεται ξανά σε λίγες μέρες. Η πρωτοβουλία πολιτών «Γέφυρα» που αποτελείται κυρίως από τα στελέχη της κεντροριστεράς που έδωσαν το παρών στο Μέγαρο Μουσικής, για την εκδήλωση με θέμα την Συμφωνία των Πρεσπών, αποκτά και οργανωτική δομή.
Έτσι θα είναι μέχρι τις εκλογές ενεργή στις εξελίξεις και θα διεκδικεί τον δικό της χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ανοιχτούς διαύλους με πασοκογενείς, του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που έχουν ήδη ενταχθεί. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί κείμενο για την συγκρότηση του προοδευτικού χώρου, το οποίο θα υπογράφουν προσωπικότητες από τον χώρο της κεντροαριστεράς και της ανανεωτικής αριστεράς.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Polis Art Cafe, Πεσματζόγλου 5 με συντονιστή τον δημοσιογράφο Χρήστο Μαχαίρα.
Μεταξύ των ομιλητών δεν υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς θα είναι οι βασικοί του «Μεγάρου Μουσικής»: Σωτήρης Βαλντέν,  Διδασκων στο ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Νίκος Μουζέλης, ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας LSE. Αντώνης Λιάκος, ιστορικός Νίκος Μπίστης, στέλεχος της κεντροαριστεράς Παναγιώτης Παναγιώτου, δημοσιογράφος Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, τ. πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Μαρία Ρεπούση, καθηγήτρια ΑΠΘ Φωτεινή Σιάνου, πρώην αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας ΓΣΕΕ